4 kopen

Wat staat er vandaag in de etalage?

Elke dag één aanbieding

www.ibood.com

Elke dag een nieuwe superaanbieding op het gebied van elektronica, lifestyle, entertainment en gadgets. Met korting tot wel zeventig procent. Dat is iBood (Internet’s Best Online Offer Daily). De voorwaarden zijn simpel maar strikt: ze hebben elke dag slechts één product, het aanbod is geldig voor slechts één dag en zolang de voorraad strekt. Elke dag om 0.00 uur gaat de aanbieding in en deze blijft actief tot 23.59 uur. Portable dvd-spelers, espressoapparaten, barbecues, geheugenkaarten, waterkokers, blenders, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Op de site staan de voorwaarden in een overzichtelijke FAQ. Betalen kan met creditcard en iDeal; boven de 250 euro kan dat ook onder rembours. Geen zin om elke dag op de site te kijken? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en je ontvangt elke dag de aanbieding in de mailbox. (RW)

Met bijdragen van Amanda Bulthuis, Oscar Vermeer en Robbert Weij