4 FILM

Amerikanen versus Britten scene uit de film Wild Child (2008) FOTO: UPI NICK FROST (Mr. Christopher) and EMMA ROBERTS (Poppy) in WILD CHILD.
Amerikanen versus Britten scene uit de film Wild Child (2008) FOTO: UPI NICK FROST (Mr. Christopher) and EMMA ROBERTS (Poppy) in WILD CHILD. Keyte, Giles

Wild Child

In: 47 bioscopen. Zie www.nrcnext.nl/bioscoopagenda

De Britse filmstudio Working Title lijkt het succesrecept te hebben gevonden voor subtiele komedies. Na onder meer Notting Hill en Love, Actually is ook Wild Child weer geënt op de spanning die ontstaat waar Amerikanen en Britten elkaar ontmoeten. Ditmaal wordt het wilde Amerikaanse meisje Poppy naar een Britse kostschool gestuurd. En aan het eind heeft iedereen, Brits of Amerikaans, weer wat geleerd. Zeer geestig. Regie: Nick Moore, GB, 2008. Met: Emma Roberts, Georgia King, Juno Temple, Sophie Wu, Linzey Crocker, Kimberly Nixon.