3 Reizen

Eenmaal, andermaal... verkocht.

Marktplaats voor vakanties

www.vakantieveilingen.nl

Even lekker een weekeinde met z’n tweeën naar een prachtige, luxe boerderij in Drenthe voor maar 57 euro? Dat is geen grap. Voor wie er lastminute even tussenuit wil en snel en goedkoop een vakantie wil boeken, is er vakantieveilingen.nl. Een soort marktplaats voor vakanties. Steeds meer operators vinden hun weg naar deze site en het aanbod wordt groter. Er is van alles te vinden: korte stedentrips, volledig verzorgde zonvakanties, weekeindjes weg en losse vliegtickets. Voor twee personen, een heel gezin of een appartement voor zes. De veiling van elke vakantie begint bij 1 euro. Pas wel op met hoeveel je biedt, want de hoogste bieder moet de vakantie afnemen. In juli werden er liefst 1.000 vakanties geveild, een record. Als je denkt dat je te veel aan het bieden bent, is dat makkelijk te controleren omdat er een link staat naar de originele vraagprijs. (RW)