2 bloggen

Eendagsbloggen

Vergeten blogs

www.1post1der.blogspot.com

Meetellen in de moderne wereld betekent een eigen weblog hebben. Veel bloggers beginnen enthousiast, maar komen uiteindelijk niet verder dan slechts één bericht. Veel van die ‘éénberichtblogs’ zijn verzameld op deze site van de Amerikaanse blogger Eeez. Neem bijvoorbeeld het blog van littlesister.blogspot.com. Ze begon nog enthousiast, op 13 juni 2001. „Hi, this is Elaine and welcome to My Page! This page will primarily be my outlet. It will share my thoughts and experiences.” Mooi niet dus. Na deze boodschap hield ze het voor gezien. Ook meandmrjones@blogspot.com begon veelbelovend: „I love him. It’s as simple as that. Oh, wait, it’s not simple. It’s extremely complicated. You see, I’m not the only one in love with him.” Aldus Monica, waar we later niets meer van hoorden. Er staan inmiddels honderden ‘eendagsbloggen’ op de site van Eeez. (OV)