1 plakken

Haal de jaren 80 terug in de huis met Super Mario-muurstickers. Niet alleen leuk voor de kinderkamer.

Nintendo Muurstickers

www.supernice.co.uk, zoek op nintendo. Vanaf zo’n 83 euro, exclusief verzendkosten

Altijd al willen leven als Super Mario Bros uit de videospellen van Nintendo? De nieuwe muurstickers van gamefabrikant maken dit mogelijk. Met een set van 24 stickers wordt de huiskamer of studeerkamer – denk vooral verder dan de kinderkamer alleen – getransformeerd tot de omgeving van de best verkochte videogame allertijden. Behalve stickers van Super Mario zijn er ook de bekende munten, paddestoelen en schildpadden. Zo zag de wereld er in de jaren tachtig uit, compleet met blokkerige abstracties. Er zijn stickers van het eerste spel Super Mario Bros en de opvolger New Super Mario Bros en voor de apenliefhebbers zijn er afbeeldingen van ‘Donkey Kong’, ook zo’n klassieker. Mocht het parcours op de muren op een gegeven moment gaan vervelen (als je als het ware door wilt naar een volgend ‘level’) dan zijn de stickers meerdere malen opnieuw te plakken, belooft Nintendo. Voor 65 Britse pond (ongeveer 83 euro) kun je drie stickervellen ter grootte van 66 bij 102 centimeter. bestellen via www.supernice.co.uk (AB)