Workshop schilderijen vernieuwen

Workshop schilderijen vernieuwen Den Haag Tijdens de workshop bekijken kinderen oude Hollandse schilderijen om daarna zelf creatief aan de slag te gaan. Teken een stoere pet in het portret van een deftige meneer. Of plaats een zebrapad of stoplicht midden in een oude stad. Allemaal dingen die vroeger niet bestonden. Knutsel je eigen kunstwerk met verf, schaar, papier en lijm en mix zo oude en nieuwe dingen door elkaar. Workshop oude schilderijen in een nieuw jasje. Wo 20, zo 24 en wo 27 aug om 12u en 15u. Mauritshuis, Korte Vijverberg 8, Den Haag. Inl en aanmelden 070-302 3435 www.mauritshuis.nl

Den Haag

Tijdens de workshop bekijken kinderen oude Hollandse schilderijen om daarna zelf creatief aan de slag te gaan. Teken een stoere pet in het portret van een deftige meneer. Of plaats een zebrapad of stoplicht midden in een oude stad. Allemaal dingen die vroeger niet bestonden. Knutsel je eigen kunstwerk met verf, schaar, papier en lijm en mix zo oude en nieuwe dingen door elkaar.

Workshop oude schilderijen in een nieuw jasje. Wo 20, zo 24 en wo 27 aug om 12u en 15u. Mauritshuis, Korte Vijverberg 8, Den Haag. Inl en aanmelden 070-302 3435 www.mauritshuis.nl