Wild Child

Wild Child In: 47 bioscopen De Britse filmstudio Working Title lijkt het succesrecept te hebben gevonden voor subtiele komedies. Na onder meer Notting Hill en Love, Actually is ook Wi l d Child weer geënt op de spanning die ontstaat waar Amerikanen en Britten elkaar ontmoeten. Ditmaal wordt het wilde Amerikaanse meisje Poppy naar een Britse kostschool gestuurd. En aan het eind heeft iedereen, Brits of Amerikaans, weer wat geleerd. Zeer geestig. Wild Child. Regie: Nick Moore. Met: Emma Roberts, Georgia King, Juno Temple, Sophie Wu, Linzey Crocker, Kimberly Nixon. Wild Child. Regie: Nick Moore. Met: Emma Roberts, Georgia King, Juno Temple, Sophie Wu, Linzey Crocker, Kimberly Nixon. scene uit de film Wild Child (2008) FOTO: UPI KIMBERLEY NIXON (Kate), SOPHIE WU (Kiki), EMMA ROBERTS (Poppy), LINZEY COCKER (Josie) and JUNO TEMPLE (Drippy) all star in WILD CHILD. UPI

In: 47 bioscopen

De Britse filmstudio Working Title lijkt het succesrecept te hebben gevonden voor subtiele komedies. Na onder meer Notting Hill en Love, Actually is ook Wild Child weer geënt op de spanning die ontstaat waar Amerikanen en Britten elkaar ontmoeten. Ditmaal wordt het wilde Amerikaanse meisje Poppy naar een Britse kostschool gestuurd. En aan het eind heeft iedereen, Brits of Amerikaans, weer wat geleerd. Zeer geestig.

Wild Child. Regie: Nick Moore. Met: Emma Roberts, Georgia King, Juno Temple, Sophie Wu, Linzey Crocker, Kimberly Nixon.