...weinig, de wodka ligt er al

Naam: Annemiek Rollman (26)Woonplaats: AmsterdamIs: FysiotherapeutAantal keer Lowlands: Twee

Hoe heb je je voorbereid op Lowlands?

„Een paar maanden geleden hebben we op het terrein flessen wodka begraven.”

Waarom heb je wodka begraven?

„Je mag geen drank meenemen naar het terrein. Daarom hebben we een paar maanden geleden al een voorraad begraven. Daarnaast heb ik vorig jaar drie dagen spierpijn gehad van het gesjouw met al onze bagage. Met een bolderkar vol spullen moesten we al die trappen van de grote brug op en af. Nu scheelt het toch weer wat gezeul. We maken een groot kamp, met barbecues, gasbranders, alles erop en eraan.”

Waar heb je de flessen begraven?

„We staan altijd op dezelfde plek: in de bosjes tussen camping 3 en 4. Camping 3.5 noemen we het. Daar hebben we ze begraven. Je staat er mooi beschut. Het is alleen wat ver van de toiletten. Maar aan de andere kant: je staat in de bosjes, dus je trekt je broek naar beneden en klaar ben je.” (EF)