Verborgen vondsten

Verborgen vondsten Leiden Vijftig jaar lagen ze te verstoffen in het depot, de gouden armbanden, gemmen van glas en mantelspelden, die in de vitrines prijken op de tentoonstelling Europa Verborgen Vondsten. In een andere zaal van het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden worden replica’s getoond van beelden en reliëfs uit de klassieke Oudheid, die gebruikt werden voor wetenschappelijk onderzoek en op academies voor het vak ambachtelijk tekenen. Europa Verborgen Vondsten. T/m 14/9 en Beeldschoon. Meesterwerken in gips. T/m 16/11. RMO, Rapenburg 287, Leiden. Inl 071 5163163 en www.rmo.nl

Leiden

Vijftig jaar lagen ze te verstoffen in het depot, de gouden armbanden, gemmen van glas en mantelspelden, die in de vitrines prijken op de tentoonstelling Europa Verborgen Vondsten. In een andere zaal van het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden worden replica’s getoond van beelden en reliëfs uit de klassieke Oudheid, die gebruikt werden voor wetenschappelijk onderzoek en op academies voor het vak ambachtelijk tekenen. Europa Verborgen Vondsten. T/m 14/9 en Beeldschoon. Meesterwerken in gips. T/m 16/11. RMO, Rapenburg 287, Leiden. Inl 071 5163163 en www.rmo.nl