Verantwoorden maakt kwetsbaar

Verantwoorden maakt kwetsbaar Gisteren trad Wijnand Duyvendak af als Kamerlid voor GroenLinks. Zijn positie was onhoudbaar geworden na een stroom van nieuws over zijn actieverleden. Wat is het effect op de partij? pagina 4 en 5 Foto Phil Nijhuis, WFA WFA50:DUYVENDAK:DEN HAAG;14AUG2008- Wijnand Duyvendak en Femke Halsema tijdens de Persconferentie in de Tweede Kamer Donderdag avond waar zij bekendmaakte dat Duyvendak zich terug trekt als Tweede Kamerlid. WFA/pnh/str. Phil Nijhuis WFA
Verantwoorden maakt kwetsbaar Gisteren trad Wijnand Duyvendak af als Kamerlid voor GroenLinks. Zijn positie was onhoudbaar geworden na een stroom van nieuws over zijn actieverleden. Wat is het effect op de partij? pagina 4 en 5 Foto Phil Nijhuis, WFA WFA50:DUYVENDAK:DEN HAAG;14AUG2008- Wijnand Duyvendak en Femke Halsema tijdens de Persconferentie in de Tweede Kamer Donderdag avond waar zij bekendmaakte dat Duyvendak zich terug trekt als Tweede Kamerlid. WFA/pnh/str. Phil Nijhuis WFA WFA

pagina 4 en 5