tv film

tv film The Enforcer (James Fargo, 1976) SBS6, 23.35-01.25u. Clint is Clint, ook in dit mindere, derde deel van de Dirty Harry-reeks, waarin hij gekoppeld wordt aan een vrouwelijke partner (Tyne Daly, die later bekend werd in de politieserie Cagney & Lacey). Dat vindt de macho natuurlijk maar niets, maar ze moeten wel samen op boevenjacht.
tv film The Enforcer (James Fargo, 1976) SBS6, 23.35-01.25u. Clint is Clint, ook in dit mindere, derde deel van de Dirty Harry-reeks, waarin hij gekoppeld wordt aan een vrouwelijke partner (Tyne Daly, die later bekend werd in de politieserie Cagney & Lacey). Dat vindt de macho natuurlijk maar niets, maar ze moeten wel samen op boevenjacht.

The Enforcer (James Fargo, 1976)SBS6, 23.35-01.25u.

Clint is Clint, ook in dit mindere, derde deel van de Dirty Harry-reeks, waarin hij gekoppeld wordt aan een vrouwelijke partner (Tyne Daly, die later bekend werd in de politieserie Cagney & Lacey). Dat vindt de macho natuurlijk maar niets, maar ze moeten wel samen op boevenjacht.