tv film

tv film Keeping the Faith (Edward Norton, 2000) België1, 20.40-22.45u. Beetje anachronistisch aandoende, romantische komedie met bizar gegeven: bijna-rabbijn Ben Stiller en priester Edward Norton, ook nog eens boezemvrienden sinds hun jeugd, vallen beiden voor niet-joodse Jenna Elfman en raken in geloofscrisis. Scene uit de film Keeping the Faith
tv film Keeping the Faith (Edward Norton, 2000) België1, 20.40-22.45u. Beetje anachronistisch aandoende, romantische komedie met bizar gegeven: bijna-rabbijn Ben Stiller en priester Edward Norton, ook nog eens boezemvrienden sinds hun jeugd, vallen beiden voor niet-joodse Jenna Elfman en raken in geloofscrisis. Scene uit de film Keeping the Faith

Keeping the Faith(Edward Norton, 2000)België1, 20.40-22.45u.

Beetje anachronistisch aandoende, romantische komedie met bizar gegeven: bijna-rabbijn Ben Stiller en priester Edward Norton, ook nog eens boezemvrienden sinds hun jeugd, vallen beiden voor niet-joodse Jenna Elfman en raken in geloofscrisis.