tv film

tv film The Negotiator (F. Gary Gray, 1998) Rtl4, 20.20-23.10u. Samuel L. Jackson is heerlijk als onderhandelaar in gijzelingszaken, die er door corrupte collega’s ingeluisd wordt. Hij gijzelt medewerkers van de afdeling Interne Zaken om de waarheid boven water te krijgen, in een overigens tamelijk clichématige politiefilm.
tv film The Negotiator (F. Gary Gray, 1998) Rtl4, 20.20-23.10u. Samuel L. Jackson is heerlijk als onderhandelaar in gijzelingszaken, die er door corrupte collega’s ingeluisd wordt. Hij gijzelt medewerkers van de afdeling Interne Zaken om de waarheid boven water te krijgen, in een overigens tamelijk clichématige politiefilm.

The Negotiator(F. Gary Gray, 1998)Rtl4, 20.20-23.10u.

Samuel L. Jackson is heerlijk als onderhandelaar in gijzelingszaken, die er door corrupte collega’s ingeluisd wordt. Hij gijzelt medewerkers van de afdeling Interne Zaken om de waarheid boven water te krijgen, in een overigens tamelijk clichématige politiefilm.