Salviadagen bij kwekerij Bastin

Salviadagen bij kwekerij Bastin Aalbeek Zaterdag en zondag is ‘Salvia weekend’ bij Bastin. Bijna 100 soorten uit de collectie worden vermeerderd op de kwekerij. Het veelzijdige Salvia met zijn kleuren, geuren, medicinale en culinaire toepassingen komt over de hele wereld voor en bloeit op verschillende momenten. Veel soorten bloeien rond deze tijd van het jaar. Tevens zijn er deelnemers met kraampjes met vijgen- en fruitbomen, ambachtelijke confitures, chutneys etc. Za 16 en zo 17 aug 10-17u. Salvia dagen. Bastin, Nieuwenhuysstr 29. Aalbeek . Gratis entree + parkeren. Inl 045-5231475 & www.bastin.nl

Aalbeek

Zaterdag en zondag is ‘Salvia weekend’ bij Bastin. Bijna 100 soorten uit de collectie worden vermeerderd op de kwekerij. Het veelzijdige Salvia met zijn kleuren, geuren, medicinale en culinaire toepassingen komt over de hele wereld voor en bloeit op verschillende momenten. Veel soorten bloeien rond deze tijd van het jaar. Tevens zijn er deelnemers met kraampjes met vijgen- en fruitbomen, ambachtelijke confitures, chutneys etc.

Za 16 en zo 17 aug 10-17u. Salvia dagen. Bastin, Nieuwenhuysstr 29. Aalbeek . Gratis entree + parkeren. Inl 045-5231475 & www.bastin.nl