...Ken, hij is dit jaar onze mascotte

Naam: Gitty Smit (29)Woonplaats: Deventer Is: Database marketeerAantal keer Lowlands: Twaalf

Wat gaat er mee?

„Normaal Barbie, dit jaar Ken.”

Wat doet die pop op Lowlands?

„De pop is altijd de mascotte van onze groep, die uit een man of tien bestaat. Iedereen bemoeit zich met de pop. De laatste keer hadden we in plaats van een Barbie een B.A. action figure van 15 centimeter bij ons, de spierbundel uit de tv-serie The A-team. We fotografeerden hem op de dansvloer, terwijl hij bier dronk, en hoe hij in een urinoir plaste. Ook kon je vorig jaar op Lowlands zelf filmpjes maken. We knutselden een vliegtuig in elkaar en helaas voor B.A. – in de serie heeft hij vliegangst – moest hij daarin. B.A. heeft Lowlands helaas niet overleefd. De man van mijn oudste zus pakte hem een keer bij zijn hoofd, dat brak af. Hij kan helaas niet meer mee. Dit jaar is Ken onze mascotte, de mannelijke Barbie.” (NC)