Hutongs van Ambroise Tézenas

Hutongs van Ambroise Tézenas Rotterdam De Olympische Spelen in Peking hebben het tempo van het bouwen flink opgevoerd. In nog geen tien jaar tijd is een gebied ter grootte van Parijs platgegooid en weer bebouwd. Het werk van de fotograaf Ambroise Tézenas getuigt van het ingrijpende veranderingsproces dat in China plaatsvindt, waar politieke besluitvorming in schril contrast staat met het behoud van geschiedenis en de behoeften van lokale inwoners. Uit de (nacht)opnames die Tézenas maakt, komt een onwerkelijke stad naar voren. T/m 28 sept Kunsthal Westzeedijk 341, Rotterdam. www.kunsthal.nl
Hutongs van Ambroise Tézenas Rotterdam De Olympische Spelen in Peking hebben het tempo van het bouwen flink opgevoerd. In nog geen tien jaar tijd is een gebied ter grootte van Parijs platgegooid en weer bebouwd. Het werk van de fotograaf Ambroise Tézenas getuigt van het ingrijpende veranderingsproces dat in China plaatsvindt, waar politieke besluitvorming in schril contrast staat met het behoud van geschiedenis en de behoeften van lokale inwoners. Uit de (nacht)opnames die Tézenas maakt, komt een onwerkelijke stad naar voren. T/m 28 sept Kunsthal Westzeedijk 341, Rotterdam. www.kunsthal.nl Tézenas, Ambroise

Rotterdam

De Olympische Spelen in Peking hebben het tempo van het bouwen flink opgevoerd. In nog geen tien jaar tijd is een gebied ter grootte van Parijs platgegooid en weer bebouwd. Het werk van de fotograaf Ambroise Tézenas getuigt van het ingrijpende veranderingsproces dat in China plaatsvindt, waar politieke besluitvorming in schril contrast staat met het behoud van geschiedenis en de behoeften van lokale inwoners. Uit de (nacht)opnames die Tézenas maakt, komt een onwerkelijke stad naar voren.

T/m 28 sept Kunsthal Westzeedijk 341, Rotterdam. www.kunsthal.nl