Guidepost to the New World

Guidepost to the New World Rotterdam In de vijver van Museum Boijmans Van Beuningen drijft het werk Guidepost to the New World van de Japanse hedendaagse kunstenares Yayoi Kusama. De levensgrote, gestippelde kunstobjecten vormen een voorproefje op de tentoonstelling Mirrored Years van Yayoi Kusama die op 23 augustus open gaat. De expositie confronteert vroege installaties, films en sculpturen met recente werken. Guidepost to the New World maakte Kusama voor een vijver op de Biënnale in Valencia in 2005. Rotterdam: Museum Boijmans Van Beuningen. Inl: www.boijmans. nl Yayoi Kusama

Rotterdam

In de vijver van Museum Boijmans Van Beuningen drijft het werk Guidepost to the New World van de Japanse hedendaagse kunstenares Yayoi Kusama. De levensgrote, gestippelde kunstobjecten vormen een voorproefje op de tentoonstelling Mirrored Years van Yayoi Kusama die op 23 augustus open gaat. De expositie confronteert vroege installaties, films en sculpturen met recente werken. Guidepost to the New World maakte Kusama voor een vijver op de Biënnale in Valencia in 2005.

Rotterdam: Museum Boijmans Van Beuningen. Inl: www.boijmans.nl