Graduates 2008

Graduates 2008 Amsterdam Ron Mandos Gallery Amsterdam & de Veemvloer presenteren Pa r a a t #4 Best of Graduates 2008, een selectie van afgestudeerde kunstenaars aan de Nederlandse academies. De tentoonstelling is samengesteld door Ron Mandos en Eva Roovers. Deelnemende kunstenaars zijn o.a. Erik Klaassen, Mirko Lazovic, Eva Olthof, Daphne Rosenthal, Heleen Blanken, Annika Budde, Jasper Coppes, Doris Denekamp, Sven Fritz, Roonak Ghoseiri, Anika Hauke, Carl-Johan Högberg en Midas Zwaan. Prinsengracht 282, Amsterdam. Inl 020 320 70 36.

Amsterdam

Ron Mandos Gallery Amsterdam & de Veemvloer presenteren Paraat #4 Best of Graduates 2008, een selectie van afgestudeerde kunstenaars aan de Nederlandse academies. De tentoonstelling is samengesteld door Ron Mandos en Eva Roovers. Deelnemende kunstenaars zijn o.a. Erik Klaassen, Mirko Lazovic, Eva Olthof, Daphne Rosenthal, Heleen Blanken, Annika Budde, Jasper Coppes, Doris Denekamp, Sven Fritz, Roonak Ghoseiri, Anika Hauke, Carl-Johan Högberg en Midas Zwaan.

Prinsengracht 282, Amsterdam. Inl 020 320 70 36.