Grachtenfestival in Amsterdam

Grachtenfestival in Amsterdam Amsterdam Het Amsterdamse Grachtenfestival wordt zaterdag in het Muziekgebouw aan ’t IJ geopend met de première van een eigen productie van de romantische griezelopera Der Vampyr (1828) van Marschner en eindigt zondag 24 aug met een fanfareconcert in de Prinsengracht. Het fameuze Prinsengrachtconcert wordt zaterdagavond gegeven door de violiste Sara Chang (live op Ned. 2). Enorm programma, ook veel voor kinderen. Veel is ook te volgen via Radio 4. Grachtenfestival: inl en res www.grachtenfestival.nl

Amsterdam

Het Amsterdamse Grachtenfestival wordt zaterdag in het Muziekgebouw aan ’t IJ geopend met de première van een eigen productie van de romantische griezelopera Der Vampyr (1828) van Marschner en eindigt zondag 24 aug met een fanfareconcert in de Prinsengracht. Het fameuze Prinsengrachtconcert wordt zaterdagavond gegeven door de violiste Sara Chang (live op Ned. 2). Enorm programma, ook veel voor kinderen. Veel is ook te volgen via Radio 4.

Grachtenfestival: inl en res www.grachtenfestival.nl