Expeditie Diepzee

Expeditie Diepzee Haarlem Op zondag 24 augustus geeft dr. Annelies Pierrot- Bults, biologe aan de UvA, in het Teylers Museum de interactieve kinderlezing Wa t leeft er in de diepste oceaan? Z ij neemt kinderen van 8 tot en met 12 jaar mee op ontdekkingsreis langs de flora en fauna in de diepste zeeën en oceanen. Aan de hand van proefjes ontdekken kinderen dat elke dieptelaag in de oceaan zijn eigen bewoners heeft en dat dat o.a. te maken heeft met de temperatuur van het water en de intensiteit van het licht. Zo 24 aug 13-14u Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem, Inl 023-516 09 60. www.teylersmuseum.nl

Haarlem

Op zondag 24 augustus geeft dr. Annelies Pierrot-Bults, biologe aan de UvA, in het Teylers Museum de interactieve kinderlezing Wat leeft er in de diepste oceaan? Zij neemt kinderen van 8 tot en met 12 jaar mee op ontdekkingsreis langs de flora en fauna in de diepste zeeën en oceanen. Aan de hand van proefjes ontdekken kinderen dat elke dieptelaag in de oceaan zijn eigen bewoners heeft en dat dat o.a. te maken heeft met de temperatuur van het water en de intensiteit van het licht.

Zo 24 aug 13-14u Teylers Museum, Spaarne 16, Haarlem, Inl 023-516 09 60. www.teylersmuseum.nl