Een Franse kus

Eigen Nieuws Een Franse kus We gingen op vakantie. Opa en oma kwamen ons uitzwaaien. Toen gingen we eindelijk rijden. Onderweg moest mama al meteen naar de wc. We reden langs veel hoge bomen en papa moest tanken. 's Avonds kwamen we op een camping, daar gingen we overnachten. De dag erna moesten we nog een halve dag rijden. Toen waren we er. Ik mocht naar de speeltuin. Ik ging op de draaimolen, dat was heel grappig. Ik kwam een meisje tegen. Ze heette Moura. Zij had ook een zusje. Zij heette Nina. Moura was zes en Nina vier. Na een week gingen ze weg. En toen kwam ik Mirte tegen. Vorig jaar kwam ik haar ook tegen. We gingen tekenen. Mirte kon het ook heel goed. Gelukkig maar. Ik kreeg een buurjongetje. Hij heette Gildas en Anael was er ook. Ze waren Frans. Ik kon ze niet goed verstaan maar dat was niet erg. Gildas gaf mij een cadeau en een kus. Toen was de vakantie afgelopen. Vakantienieuws van Lara Pijls, 7 jaar, uit Kerkrade

We gingen op vakantie. Opa en oma kwamen ons uitzwaaien. Toen gingen we eindelijk rijden. Onderweg moest mama al meteen naar de wc. We reden langs veel hoge bomen en papa moest tanken. 's Avonds kwamen we op een camping, daar gingen we overnachten. De dag erna moesten we nog een halve dag rijden. Toen waren we er. Ik mocht naar de speeltuin. Ik ging op de draaimolen, dat was heel grappig. Ik kwam een meisje tegen. Ze heette Moura. Zij had ook een zusje. Zij heette Nina. Moura was zes en Nina vier. Na een week gingen ze weg. En toen kwam ik Mirte tegen. Vorig jaar kwam ik haar ook tegen. We gingen tekenen. Mirte kon het ook heel goed. Gelukkig maar. Ik kreeg een buurjongetje. Hij heette Gildas en Anael was er ook. Ze waren Frans. Ik kon ze niet goed verstaan maar dat was niet erg. Gildas gaf mij een cadeau en een kus. Toen was de vakantie afgelopen.

Vakantienieuws van Lara Pijls, 7 jaar, uit Kerkrade