...een felroze kliko

Naam: Melanie Keatley (28)Woonplaats: AmsterdamIs: Media-analist Aantal keer Lowlands: Vier

Wat neem je mee?

„Een felroze kliko.”

Wat doe je met de kliko?

„We zijn altijd met een vrij grote groep van negen, tien man. Omdat we daarom veel spullen hebben, bedachten we bij de eerste keer Lowlands dat het handig is om een kliko mee te nemen. Daar past veel in, het blijft droog en je hoeft niets te tillen. Het leek ons wel leuk om ermee op te vallen, dus verfden we hem in de felste en lelijkste kleur die we konden bedenken: roze. Het was in de periode dat het programma Pimp my ride op MTV was. Als persiflage daarop schreven wij met gouden letters ‘Pimp my kliko’ op de bak. Sindsdien is hij altijd meegegaan. Jammer genoeg lukt dat dit jaar niet. Hij staat ergens in Utrecht en niemand van ons heeft tijd hem op te halen. Daarom gaat er een back-up kliko mee. Die is ook roze. Om ons bij de kliko af te stemmen, kleden we ons zoveel mogelijk in het roze. Roze schoenveters, roze nagellak. En er gaan honderd roze ballonnen mee.” (NC)