‘Country Music’ op de Boulevard

‘Country Music’ op de Boulevard Den Bosch Op Theaterfestival De Boulevard staat het toneelstuk Country Music van de Britse schrijver Simon Stephens, over de tiener Jamie die na een moord op de vlucht is. Toneelgroep Wetten van Kepler brengt het stuk in een desolate fabrieksloods. Willem Schouten speelt de jonge delinquent zeer verfijnd, als een jongen die graag gelukkig wil zijn, en teder en zorgzaam. Maar vriendinnetje Linsey krijgt wel een paar klappen. En zelfs zijn vrolijkste momenten, z’n malle vreugdesprongen, hebben iets gestoords. T/m 17 aug. Info: 090033727233 en www.festivalboulevard. nl. Scene uit 'Country music' van De Wetten van Kepler, naar tekst van Simon Stephens, regie Kim Zonneveld, Spel Floor van Berkestijn, Bram Gerrits, Willem Schouten. Premiere 8 augustus Theaterfestival Boulevard Lennarts, Joep

Den Bosch Op Theaterfestival De Boulevard staat het toneelstuk Country Music van de Britse schrijver Simon Stephens, over de tiener Jamie die na een moord op de vlucht is. Toneelgroep Wetten van Kepler brengt het stuk in een desolate fabrieksloods. Willem Schouten speelt de jonge delinquent zeer verfijnd, als een jongen die graag gelukkig wil zijn, en teder en zorgzaam. Maar vriendinnetje Linsey krijgt wel een paar klappen. En zelfs zijn vrolijkste momenten, z’n malle vreugdesprongen, hebben iets gestoords. T/m 17 aug. Info: 090033727233 en www.festivalboulevard.nl.