Abchazië eist onafhankelijkheid

Abchazië eist onafhankelijkheid GORI, 15 AUG. Een Abchazische soldaat in de de opstandige regio Abchazië maakt een victorieteken achter de loop van een kanon. Moskou verklaarde gisteren dat Georgië onderhandelingen over territoriale eenheid kan vergeten. Rusland zegt ieder besluit van de regio’s over hun status te zullen „steunen”. Foto AFP An Abkhaz soldier shows V-sign in the remote Kodori Gorge of Georgia's breakaway Abkhazia region outside the town of Chkhalta on August 14, 2008. The leaders of the rebel Georgian regions of South Ossetia and Abkhazia vowed Thursday to push ahead with independence from Georgia, following talks with Russian President Dmitry Medvedev. A top US official accused Russian troops of taking part in an attack that led Georgian troops to withdraw from the last part of the breakaway province of Abkhazia controlled by Tbilisi. AFP PHOTO / VIKTOR DRACHEV
Abchazië eist onafhankelijkheid GORI, 15 AUG. Een Abchazische soldaat in de de opstandige regio Abchazië maakt een victorieteken achter de loop van een kanon. Moskou verklaarde gisteren dat Georgië onderhandelingen over territoriale eenheid kan vergeten. Rusland zegt ieder besluit van de regio’s over hun status te zullen „steunen”. Foto AFP An Abkhaz soldier shows V-sign in the remote Kodori Gorge of Georgia's breakaway Abkhazia region outside the town of Chkhalta on August 14, 2008. The leaders of the rebel Georgian regions of South Ossetia and Abkhazia vowed Thursday to push ahead with independence from Georgia, following talks with Russian President Dmitry Medvedev. A top US official accused Russian troops of taking part in an attack that led Georgian troops to withdraw from the last part of the breakaway province of Abkhazia controlled by Tbilisi. AFP PHOTO / VIKTOR DRACHEV AFP