tv film

tv film The Mexican (George Verbinski, 2001) RTL7, 20.30-22.45u. Formulefilm bracht supersterren Brad Pitt en Julia Roberts samen voor een handvol gemeenschappelijke scènes. Boef (James ‘The Soprano’s Gandolfini) ontvier Roberts om er zeker van te zijn dat Pitt er niet met waardevol pistool vandoor gaat. Actor Brad Pitt is shown in an undated publicity photo in a scene from the film "Babel" by Mexican director Alejandro Gonzalez Inarritu. "Babel" is one of 20 films in competition at the 59th Intertnational Film Festival in Cannes, which begins May 17, 2006 NO SALES NO ARCHIVE REUTERS/Summit Entertainment/Handout REUTERS

The Mexican(George Verbinski, 2001)RTL7, 20.30-22.45u.

Formulefilm bracht supersterren Brad Pitt en Julia Roberts samen voor een handvol gemeenschappelijke scènes. Boef (James ‘The Soprano’s Gandolfini) ontvier Roberts om er zeker van te zijn dat Pitt er niet met waardevol pistool vandoor gaat.