Overige films

The Mexican (George Verbinski, 2001, VS). Formulefilm bracht supersterren Brad Pitt en Julia Roberts voor het eerst bij elkaar, hoewel ze maar een paar scènes samen hebben. Film bestaat goeddeels uit een parallelmontage van beider afzonderlijke avonturen: hij is gangster tegen wil en dank en zij is zijn gegijzelde ex-verloofde. RTL 7, 20.30-22.45u.

Money Train (Joseph Ruben, 1995, VS). Doorsnee-actiefilm over spoorwegrechercheurs (Wesley Snipes en Woody Harrelson) die besluiten de geldtrein van hun arrogante chef te beroven. Veronica, 20.30-22.40u.

The Messenger: The Story of Joan of Arc (Luc Besson, 1999, VS). Jeanne d’Arc wordt in handen van louter in design geïnteresseerde Besson een door oorlog getraumatiseerde psychotica. In trendy parade van bloed, amok en psychedelica is Dustin Hoffman een mystieke monnik. RTL 8, 20.30-23.30u.