Oh jee, ze zijn de melk vergeten

Oh jee, ze zijn de melk vergeten Anderson. Vestigingsdirecteur Michael Strong kondigde dinsdag tijdens een persconferentie de uitbreidingsplannen aan voor de fabriek van Nestlé in Anderson, in de Amerikaanse staat Indiana. De uitbreiding, die tweehonderd miljoen dollar (circa 134 miljoen euro) gaat kosten, zal in 2011 135 banen opleveren, meldt de lokale krant The Herald Bulletin. Aanwezig op de persconferentie waren onder anderen (van links naar rechts) de gouverneur van Indiana Mitch Daniels, Quicky de Nesquik Bunny, Congreslid Mike Pence en burgemeester Kris Ockomon van Anderson. De fabriek wordt uitgebreid van 888.000 square feet (circa 81.755 vierkante meter) naar ruim 1.000.000 square feet (circa 92.903 vierkante meter), meldt The Herald Tribune. Strong gaf twee redenen waarom Nestlé heeft besloten de fabriek in Anderson uit te breiden. „Ten eerste is het een technisch hoogwaardige fabriek.” En: „Ten tweede zijn we echt heel trots op het team dat we hier hebben kunnen verzamelen met een uiterst vakbekwaam personeelsbestand.” Het Zwitserse Nestlé is het grootste levensmiddelenconcern ter wereld. Bekijk de Nederlandse bunny, bekend van ‘o jee, we zijn de melk vergeten’ via nrcnext.nl/links Foto Don Knight / AP Nestle Anderson factory and facility manager Michael Strong announces plans to expand the Anderson facility during a press conference in Anderson Ind. on Tuesday Aug. 12, 2008. In the background from left are Gov. Mitch Daniels, the Nestle Bunny, U.S. Rep. Mike Pence and Anderson Mayor Kris Ockomon. The $200 million investment will create 135 jobs by 2011 according to a press release from the Indiana Economic Development Corporation. (AP photo/The Herald Bulletin, Don Knight)
Oh jee, ze zijn de melk vergeten Anderson. Vestigingsdirecteur Michael Strong kondigde dinsdag tijdens een persconferentie de uitbreidingsplannen aan voor de fabriek van Nestlé in Anderson, in de Amerikaanse staat Indiana. De uitbreiding, die tweehonderd miljoen dollar (circa 134 miljoen euro) gaat kosten, zal in 2011 135 banen opleveren, meldt de lokale krant The Herald Bulletin. Aanwezig op de persconferentie waren onder anderen (van links naar rechts) de gouverneur van Indiana Mitch Daniels, Quicky de Nesquik Bunny, Congreslid Mike Pence en burgemeester Kris Ockomon van Anderson. De fabriek wordt uitgebreid van 888.000 square feet (circa 81.755 vierkante meter) naar ruim 1.000.000 square feet (circa 92.903 vierkante meter), meldt The Herald Tribune. Strong gaf twee redenen waarom Nestlé heeft besloten de fabriek in Anderson uit te breiden. „Ten eerste is het een technisch hoogwaardige fabriek.” En: „Ten tweede zijn we echt heel trots op het team dat we hier hebben kunnen verzamelen met een uiterst vakbekwaam personeelsbestand.” Het Zwitserse Nestlé is het grootste levensmiddelenconcern ter wereld. Bekijk de Nederlandse bunny, bekend van ‘o jee, we zijn de melk vergeten’ via nrcnext.nl/links Foto Don Knight / AP Nestle Anderson factory and facility manager Michael Strong announces plans to expand the Anderson facility during a press conference in Anderson Ind. on Tuesday Aug. 12, 2008. In the background from left are Gov. Mitch Daniels, the Nestle Bunny, U.S. Rep. Mike Pence and Anderson Mayor Kris Ockomon. The $200 million investment will create 135 jobs by 2011 according to a press release from the Indiana Economic Development Corporation. (AP photo/The Herald Bulletin, Don Knight) Associated Press

Vestigingsdirecteur Michael Strong kondigde dinsdag tijdens een persconferentie de uitbreidingsplannen aan voor de fabriek van Nestlé in Anderson, in de Amerikaanse staat Indiana.

De uitbreiding, die tweehonderd miljoen dollar (circa 134 miljoen euro) gaat kosten, zal in 2011 135 banen opleveren, meldt de lokale krant The Herald Bulletin.

Aanwezig op de persconferentie waren onder anderen (van links naar rechts) de gouverneur van Indiana Mitch Daniels, Quicky de Nesquik Bunny, Congreslid Mike Pence en burgemeester Kris Ockomon van Anderson.

De fabriek wordt uitgebreid van 888.000 square feet (circa 81.755 vierkante meter) naar ruim 1.000.000 square feet (circa 92.903 vierkante meter), meldt The Herald Tribune.

Strong gaf twee redenen waarom Nestlé heeft besloten de fabriek in Anderson uit te breiden. „Ten eerste is het een technisch hoogwaardige fabriek.” En: „Ten tweede zijn we echt heel trots op het team dat we hier hebben kunnen verzamelen met een uiterst vakbekwaam personeelsbestand.”

Het Zwitserse Nestlé is het grootste levensmiddelenconcern ter wereld.

Bekijk de Nederlandse bunny, bekend van ‘o jee, we zijn de melk vergeten’ via nrcnext.nl/links