Bruidspaar Elvis & Priscilla onthuld

Bruidspaar Elvis & Priscilla onthuld Memphis. Opwinding gisteren in de Amerikaanse stad Memphis. Daar onthulde speelgoedfabrikant Mattel zijn laatste aanwinst in de Barbie-collectie; Elvis Presley en zijn vrouw Priscilla in trouwkleding. Het huwelijk, dat in 1967 werd gesloten, eindigde in 1973 in een scheiding. Toch toostten de aanwezigen met bruidstaart en sinaasappelsap op het echtpaar. Brenda Moore uit Arkansas kreeg de eerste poppen. Ze kocht ze voor 6.800 dollar, dat naar een goed doel zal gaan. In de winkel kost het Presley-paar 65 dollar. Foto’s CNN
Bruidspaar Elvis & Priscilla onthuld Memphis. Opwinding gisteren in de Amerikaanse stad Memphis. Daar onthulde speelgoedfabrikant Mattel zijn laatste aanwinst in de Barbie-collectie; Elvis Presley en zijn vrouw Priscilla in trouwkleding. Het huwelijk, dat in 1967 werd gesloten, eindigde in 1973 in een scheiding. Toch toostten de aanwezigen met bruidstaart en sinaasappelsap op het echtpaar. Brenda Moore uit Arkansas kreeg de eerste poppen. Ze kocht ze voor 6.800 dollar, dat naar een goed doel zal gaan. In de winkel kost het Presley-paar 65 dollar. Foto’s CNN CNN