2 Aanschaffen

Te koop voor 17,90 euro www.ilovevintage.nl

Tweedehands kleding

www.ilovevintage.nl

Vintagekleding kan prachtig zijn, maar niet iedereen heeft zin om in die muffe kringloopgeur enorme stapels oude troep door te spitten op zoek naar één mooi bijzonder kledingstuk. Dat hoeft ook niet. Ilovevintage.nl is een overzichtelijke site met een behoorlijk assortiment kleding, schoenen, tassen en sieraden uit de jaren ’40 tot ’80. Een paar keer per week worden nieuwe items aan de collectie toegevoegd. Alle producten op de site zijn duidelijk en van meerde kanten gefotografeerd, zodat je goed de kwaliteit kan beoordelen. Ook staan alle afmetingen erbij vermeld. Naast vintage is er ook een ‘novintage’-afdeling. Dit zijn kleren en accessoires die weliswaar nieuw zijn, maar die wel een nostalgische uitstraling hebben. Twijfelaars lopen grote kans achter het net te vissen: bijzondere artikelen zijn vaak snel weg. (EF)