1 Vervormen

Op liftmagic.com kun je zowel foto’s van jezelf als van anderen veranderen. Obama bijvoorbeeld. liftmagic.com

Virtuele make-over

http://liftmagic.com

Iedereen die benieuwd is naar hoe hij of zij er na plastische chirurgie uit zal zien, maar te bang is om daadwerkelijk onder narcose te gaan, kan bij liftmagic.com terecht voor een virtuele make-over. Upload een foto van jezelf (het liefst een flink lelijke, waarin er een vleeskleurige skippybal onder je kin lijkt te hangen en je wallen op kinderwagens lijken), lijn de foto uit met het gezichtskader en je kunt aan de slag. Spuit je lippen op, zuig wat vet uit je toet, poets je kraaienpootjes weg en haal je wangen een stuk omhoog. Of hou het bij één wang: misschien is dat die originele herfstlook waar je naar zocht. Je kunt steeds de voor- en na-foto’s naast elkaar bekijken en zo kun je na wat geëxperimenteer de perfecte nieuwe jij ontwerpen. Of je dan wél naar de plastisch chirurg durft, is nog maar de vraag. Maar het is wel leuk om een beetje virtueel op jezelf te experimenteren. Je hoeft natuurlijk niet je eigen foto te uploaden. Je kunt via de site ook een foto van Google halen. Zoek op Barack Obama of Michael Phelps en ga ze eens lekker bewerken. Wat ook kan: een al onder handen genomen ster terug transformeren. (MM)