tv film

tv film Fever Pitch/The perfect catch (Bobby en Peter Farrelly, 2005) RTL5, 20.30-22.25u. Verfilming van boek van Nick Hornby. Dat ging, net als eerdere verfilming met Colin Firth, over liefde voor voetbalclub Arsenal. Nu merkt Drew Barrymore dat Jimmy Fallon haar wel leuk vindt, maar de Boston Red Sox (honkbal) nog veel leuker.
tv film Fever Pitch/The perfect catch (Bobby en Peter Farrelly, 2005) RTL5, 20.30-22.25u. Verfilming van boek van Nick Hornby. Dat ging, net als eerdere verfilming met Colin Firth, over liefde voor voetbalclub Arsenal. Nu merkt Drew Barrymore dat Jimmy Fallon haar wel leuk vindt, maar de Boston Red Sox (honkbal) nog veel leuker.

Fever Pitch/The perfect catch(Bobby en Peter Farrelly, 2005)RTL5, 20.30-22.25u.

Verfilming van boek van Nick Hornby. Dat ging, net als eerdere verfilming met Colin Firth, over liefde voor voetbalclub Arsenal. Nu merkt Drew Barrymore dat Jimmy Fallon haar wel leuk vindt, maar de Boston Red Sox (honkbal) nog veel leuker.