Thuis ga ik thee zetten en opruimen

Sylvia Delissen (28)

Studie: ruimtelijke en grafische vormgeving, Maastricht (2000-2004) en nu deeltijd communicatie en multimedia design in RotterdamWerk: webdesignerWerkplek: restaurant La Place, Rotterdam Laptopmerk: Apple MacBook ProDrinkt: jus d’orange Brutomaandsalaris: ca. 2.000 euro

Waarom werkt u in een café?

„Ik zit lekker in de frisse buitenlucht, ik heb hier een stopcontact en ik heb niet de afleiding die ik thuis heb. Thuis ga ik thee zetten, waarna ik word verleid om de hele keuken op te ruimen.”

Waar bent u op dit moment mee bezig?

„Ik ben mijn portfolio aan het maken om te kunnen solliciteren. Ik ga binnenkort weg bij het internetbedrijf waar ik werk en wil graag aan de slag als junior artdirector. Mijn liefde ligt bij het neerzetten van concepten. Producten combineren zodat iets nieuws ontstaat. Ik heb bijvoorbeeld de ‘wallteasers’ bedacht. Een applicatie waarmee je bureaublad elke dag een nieuwe kunstvorm toont.”

Wat wordt uw volgende project?

„Ik ben nu op zoek naar inspiratie voor mijn afstudeerproject. Ik wil een onderzoeksvraag waar ik me volgend jaar op kan storten. Ik heb nog geen idee welke richting ik op ga, behalve dat ik een vage wens heb om iets te doen met happiness. Ik wil dat combineren met een licht maatschappelijk onderwerp als het milieu. Ik wil iets bedenken dat de wereld een klein beetje beter maakt.”

Hanina Ajarai

    • Hanina Ajarai