Overige films

Fever Pitch (Bobby & Peter Farrelly, 2005, VS). Relatief subtiele romantische komedie van de Farrelly’s naar roman van Nick Hornby over man die aan Arsenal verslaafd is. In de film zit Jimmy Fallon klem tussen honkbal en Drew Barrymore. RTL 5, 20.30-22.35u.

L’enfant (Luc & Jean-Pierre Dardenne, 2005, België/Frankrijk). Tweede bekroonde film van de broers Dardenne. In documentaire stijl filmden zij een verhaal dat zich andermaal afspeelt aan de onderkant van de Belgische samenleving. Meisje van 18, jongen van 20 en een zoontje, dat de jongen verkoopt als hij geld nodig heeft. Canvas, 20.45-22.20u.

Wu jian dao II/Infernal Affairs 2 (Wai Keung Lau & Siu Fai Mak, 2002, Hongkong). Tweede deel in misdaadtrilogie over een bij de politie geïnfiltreerde gangster en een politieagent die zich undercover bij de maffia heeft aangesloten. RTL 7, 22.25-0.55u.