Bagageberg op Zaventem

Bagageberg op Zaventem Brussel. Er is nog een bagageberg van 20.000 stuks te verwerken, maar de grootste chaos op de luchthaven van Zaventem bij Brussel lijkt voorbij. Het stakende personeel van Flightcare, een van de twee bagageafhandelaars, is weer aan het werk gegaan. De werknemers van Aviapartner houden nog vol. De staking tegen de hoge werkdruk, die afgelopen zondag begon, leidde tot annulering of vertraging van veel vluchten. Foto AP A man looks for his luggage amongst thousands of suitcases at Brussels International Airport, Tuesday, Aug. 12, 2008. Scores of arriving and departing flights were canceled or delayed Tuesday at the Brussels airport where luggage handlers struck for better working conditions for a second day. (AP Photo/Yves Logghe)
Bagageberg op Zaventem Brussel. Er is nog een bagageberg van 20.000 stuks te verwerken, maar de grootste chaos op de luchthaven van Zaventem bij Brussel lijkt voorbij. Het stakende personeel van Flightcare, een van de twee bagageafhandelaars, is weer aan het werk gegaan. De werknemers van Aviapartner houden nog vol. De staking tegen de hoge werkdruk, die afgelopen zondag begon, leidde tot annulering of vertraging van veel vluchten. Foto AP A man looks for his luggage amongst thousands of suitcases at Brussels International Airport, Tuesday, Aug. 12, 2008. Scores of arriving and departing flights were canceled or delayed Tuesday at the Brussels airport where luggage handlers struck for better working conditions for a second day. (AP Photo/Yves Logghe) Associated Press