3 GEVEN

Ja, nóg een echo!
Ja, nóg een echo! www.echobon.nl

Nationale Echobon

www.echobon.nl

Een bioscoopbon, boekenbon, cd-bon, cadeaubon, theater- en concertbon, er bestaat al een hele range aan waardebonnen. Maar er is nu ook de echobon, bedoeld voor stellen die een kind verwachten. Misschien minder vreemd dan je in eerste instantie zou denken, nu de pretecho steeds populairder lijkt te worden. De technieken daarvoor worden beter: er zijn 3D- en zelfs 4D-echo’s, waarbij je het kind kunt zien bewegen. Wie zijn zwangere zus, buurvrouw, dochter of vriendin eens wil verrassen, kan haar een echobon cadeau doen: een bon waarmee ze korting krijgt op de pretecho. Er zijn landelijk 36 echostudio’s aangesloten bij de Nationale Echobon en de bon is er in 15, 25 en 50 euro. Je kunt hem via internet bij je thuis laten bezorgen of rechtstreeks naar de zwangere zus of vriendin laten sturen, met een persoonlijke boodschap erbij. (DV)