2 Toeren

Virtuele tour in Azteekse tempel
Virtuele tour in Azteekse tempel www.3dancientwonders.nl

Virtuele toer

www.3Dancientwonders.com

Als je wilt dat je kind zinnig surft op internet, kun je het achter de site 3Dancientwonders.com zetten. De makers van 3D Ancientwonders proberen op een leuke manier een interactieve leeromgeving te maken waarin je kennis op kunt doen over oude wonderen. Zo hebben ze modellen gemaakt van onder meer de piramide van Gizeh in Egypte, een Azteekse tempel bij Mexico-Stad en Stonehenge in Engeland. Je kunt een virtuele toer nemen met een 360 graden helicopter view, maar je kunt ook gewoon lekker ronddolen. Bij de laatste optie krijg je allerlei wetenswaardigheden in beeld. Ook is er bij ieder gebouw een puzzel zodat je de opgedane kennis meteen kunt toetsen. De animaties kunnen echter niet concurreren met de huidige standaard van games, waarbij de designs gelikt en strak zijn. Het is voor een educatief doeleinde, zoveel is duidelijk. (RW)