1 Wedden

Hoe lang geven we dit stelletje? Een maand of drie? Foto Roger Cremers Oekraine, Odessa, 17-07-2007 Een jong verliefd stel omarmen en zoenen elkaar tijdens een rock festival boven aan op de Potemkin trappen in Odessa. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS
Hoe lang geven we dit stelletje? Een maand of drie? Foto Roger Cremers Oekraine, Odessa, 17-07-2007 Een jong verliefd stel omarmen en zoenen elkaar tijdens een rock festival boven aan op de Potemkin trappen in Odessa. PHOTO AND COPYRIGHT ROGER CREMERS Cremers, Roger

Hoelang duurt de relatie?

www.weddingbetting.com

Heb je je ooit afgevraagd wat de mensen op het terras over jou en je partner denken als jullie langslopen? Denken ze bijvoorbeeld ‘zo hee, die passen goed bij elkaar’ of juist ‘ik geef ze tot september’? Je kunt daar achter komen, als je wilt. Op de website weddingbetting.com zijn foto’s te bekijken van stelletjes. Je kunt aangeven hoelang je denkt dat ze nog bij elkaar zullen blijven. Sowieso is dat een verrassend leuk tijdverdrijf. En het is ook interessant om te zien hoe alle verliefde stelletjes beoordeeld zijn door andere gebruikers. Maar wat je dus ook kunt doen: zelf een foto plaatsen van jou en je lief, een paar duizend mensen laten aangeven hoe ze jullie toekomst zien en tadaa: je weet voortaan precies wat de mensen op het terras over jullie denken. Nu kun je onder andere stemmen op het koppel Doug (met ringbaardje) & Nichole (met pony). Misschien ligt het aan de foto, maar Nichole lijkt minimaal twee keer in Doug te passen. Ze lachen wel erg gelukzalig. Na acht maanden is het stel getrouwd; dat is nu een jaar geleden. Wat denk jij: barely past the altar, of happily ever after? (MM)