Festival? Neem je kind mee

Festival? Neem je kind mee New York. De anderhalf jaar oude Jahssa Estrela mag van zijn vader de foto’s maken tijdens de opening van het jaarlijks filmfestival Cine Fest Petrobras Brazil in Central Park, New York. Dit festival van de Braziliaanse film duurt nog tot 16 augustus. Tijdens de opening werd een optreden gegeven door Maria Rita, een Braziliaanse jazz-zangeres. Zij scoorde een grote hit met Segundo in 2005. Foto Braziliaanse ministerie van Toerisme In this image provided by the Brazilian Ministry of Tourism, 20-month-old Jahssa Estrela is held up by his father Jahcinto Estrela during the opening ceremony of the 6th Annual International Cine Fest Petrobas Brazil at Summer Stage in Central Park in New York City on Sunday, Aug. 10, 2008. (AP Photo/Brazilian Ministry of Tourism) Associated Press

De anderhalf jaar oude Jahssa Estrela mag van zijn vader de foto’s maken tijdens de opening van het jaarlijks filmfestival Cine Fest Petrobras Brazil in Central Park, New York. Dit festival van de Braziliaanse film duurt nog tot 16 augustus. Tijdens de opening werd een optreden gegeven door Maria Rita, een Braziliaanse jazz-zangeres. Zij scoorde een grote hit met Segundo in 2005.

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

In Beeld

Bij de foto op de In beeld van dinsdag 12 augustus (pagina 16 en 17) is een deel van het fotobijschrift weggevallen. De foto komt van het Braziliaanse ministerie van Toerisme.