De vangst (2)

De vangst (2) klik@nrc.nl ‘Twee weken geleden, op de vismarkt in Elmina, Ghana. Die dag was er een ongelooflijke hoeveelheid sardines gevangen. Deze vrouw heeft beslag weten te leggen op een van de weinige tonijnen, te herkennen aan de staart’, schrijft Greetje de Goede uit Gorssel. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘De vangst’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde persoon moet publicatie toestaan. Goede, Greetje de

‘Twee weken geleden, op de vismarkt in Elmina, Ghana. Die dag was er een ongelooflijke hoeveelheid sardines gevangen. Deze vrouw heeft beslag weten te leggen op een van de weinige tonijnen, te herkennen aan de staart’, schrijft Greetje de Goede uit Gorssel.