3 Grillen

Barbecue voor op tafel dailydesign.nl

Eva Solo tafelgrill

219 euro, o.a. verkrijgbaar via dailydesign.nl

Hoe vaak komt het op barbecuefeestjes niet voor dat iemand in een hoekje van de tuin zielig en alleen in een dikke rookwolk hamburgers staat te verbranden? Barbecuen is juist zo gezellig omdat je samen bent. De Eva Solo barbecue zet je aan het einde van de tafel, zodat je met elkaar het eten klaarmaakt. De tafelgrill is klein, speciaal voor kleinere gezelschappen. Je legt er kleine hapjes op, zoals pittige worstjes, groentespiesen of champignons. De kom is gemaakt van porselein, dat niet te heet wordt. Het rooster en de hittebestendige binnenkant zijn gemaakt van roestvrij staal. Houten staanders beschermen de tafel tegen de hitte en aan de hendel neem je het ding makkelijk mee naar het park. De tafelgrill is niet goedkoop, maar dan barbecue je wel in stijl. Zeker als je de bijbehorende designtang, -aansteker en -spiesen gebruikt. (IdV)