Dit is een artikel uit het NRC-archief

Cultuur

tv film

tv film The Last Shot (Jeff Nathanson, 2004) BBC1, 00.05-01.40u. Satirische komedie zou overdreven versie voorschotelen van authentieke geschiedenis. FBI-agent Alec Baldwin doet alsof hij een film produceert om maffiosi te kunnen arresteren en huurt werkloze regisseur Matthew Broderick in. Joe (Alec Baldwin, left) and Steven (Matthew Broderick, right) take the first step in pursuing their dreams of becoming "big dogs" in Hollywood.
tv film The Last Shot (Jeff Nathanson, 2004) BBC1, 00.05-01.40u. Satirische komedie zou overdreven versie voorschotelen van authentieke geschiedenis. FBI-agent Alec Baldwin doet alsof hij een film produceert om maffiosi te kunnen arresteren en huurt werkloze regisseur Matthew Broderick in. Joe (Alec Baldwin, left) and Steven (Matthew Broderick, right) take the first step in pursuing their dreams of becoming "big dogs" in Hollywood.

The Last Shot(Jeff Nathanson, 2004)BBC1, 00.05-01.40u.

Satirische komedie zou overdreven versie voorschotelen van authentieke geschiedenis. FBI-agent Alec Baldwin doet alsof hij een film produceert om maffiosi te kunnen arresteren en huurt werkloze regisseur Matthew Broderick in.