tv film

tv film Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (John Pasquin, 2005) SBS6, 20.30-22.40u. In vervolgfilm speelt Sandra Bullock andermaal aanstekelijk de FBI-agente Gracie Hart. Slapstick en een sympathieke moraal over zelfrespect. Na haar undercoveroperatie tijdens de missverkiezingen is Gracie beroemd geworden. Maar er blijven boeven bestaan. MISS CONGENIALITY 2: ARMED AND FABULOUS Sandra Bullock foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous (John Pasquin, 2005)SBS6, 20.30-22.40u.

In vervolgfilm speelt Sandra Bullock andermaal aanstekelijk de FBI-agente Gracie Hart. Slapstick en een sympathieke moraal over zelfrespect. Na haar undercoveroperatie tijdens de missverkiezingen is Gracie beroemd geworden. Maar er blijven boeven bestaan.