Overige films

Fräulein (Andrea Staka, 2006, Zwitserland/Duitsland). Deze winnaar van de Gouden Luipaard op het festival van Locarno was bij ons slechts te zien tijdens het openluchtfestival Pluk de Nacht. Sensitief portret van drie in Zürich woonachtige vrouwen, immigranten uit voormalig Joegoslavië. ZDF, 23.55-1.10u.

The Last Shot (Jeff Nathanson, 2004, VS). Satirische komedie zou overdreven versie van authentieke geschiedenis voorschotelen. FBI-agent Alec Baldwin doet alsof hij een film produceert en huurt werkloze regisseur Matthew Broderick in om een paar maffiosi erin te luizen. BBC 1, 0.05-1.35u.

The Last Unicorn (Arthur Rankin jr. & Jules Bass, 1982, VS). De geest van Tolkien waart rond in tekenfilm die een relatief geraffineerd verhaal vertelt over een eenhoorn die gevangen soortgenoten probeert te bevrijden. Morgen, Ketnet, 13.30-14.50u.