De vangst (1)

De vangst (1) klik@nrc.nl „Vissen is vooral een sport van stilzitten”, weet Gijs Lubbers uit Heemskerk. „Bij vissen op piranha’s gaat dat net even anders. Je moet met je hengel op het water slaan en hopen dat er eentje bijt die dan meteen aan de haak geslagen moet worden. Ik ving deze in Ecuador.” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Deze week is het thema: ‘De vangst’. Verstuur de foto in jpg-formaat. Vergeet niet je naam, woonplaats en een beschrijving mee te sturen. De afgebeelde persoon moet publicatie toestaan.

„Vissen is vooral een sport van stilzitten”, weet Gijs Lubbers uit Heemskerk. „Bij vissen op piranha’s gaat dat net even anders. Je moet met je hengel op het water slaan en hopen dat er eentje bijt die dan meteen aan de haak geslagen moet worden. Ik ving deze in Ecuador.”