4 naar buiten gaan

Is er nog wat te doen deze zomer?
Is er nog wat te doen deze zomer?

Zomeractiviteiten

www.zomerkalender.nl

Weet je als ouder niet wat je in de zomermaanden met je kinderen kunt ondernemen? De Zomerkalender.nl weet raad. Op deze website kun je makkelijk zien waar er in de buurt leuke dingen te doen zijn. De activiteiten zijn gerangschikt op leeftijd, afstand tot de woning en bereikbaarheid met auto of ov. Want er worden overal bijzonder veel activiteiten georganiseerd voor gezinnen zoals fietstochten, braderieën of speciale voorstellingen bij de kinderboerderij. Zoek op de site op postcode, datum en de soort activiteit en binnen no time heb je de resultaten rechts op je scherm. Een minpuntje is dat het aanbod nog vrij gering is. Organisatoren van lokale evenementen moeten dus hun weg naar het internet nog zien te vinden. Wel handig: de pinnetjes op de kaart links in het scherm komen overeen met grote evenementen. Met een postcodecheck kom je dus al een heel eind. (RW)

Met bijdragen van Peter Teffer, David Vlietstra, Marten Mantel en Robbert Weij