Wateroverlast en bliksemschade na hevige buien

Wateroverlast en bliksemschade na hevige buien Rotterdam, 8 aug. Na een hoosbui stond het water bij het Amstelstation in Amsterdam-Oost gisteren centimeters hoog. Ook in de rest van het land lieten hevige regen- en onweersbuien hun sporen na. Rotterdam en omgeving werden het zwaarst getroffen. Tussen 9 uur ’s ochtends en 3 uur ’s middags viel er 44,6 millimeter regen. In de middag liep de Botlektunnel onder water. De tunnel was urenlang afgesloten met lange files als gevolg. Op de A20 bij Schiedam lag één rijstrook volledig onder water en in Schiedam zelf stortte het dak van een loods in door al het regenwater dat erop lag. Een appartementencomplex in Den Haag vloog in brand nadat het was getroffen door bliksem. Ook in Sint Pancras in Noord-Holland en in het Groningse Briltil liepen twee woningen schade op na brand door blikseminslag. Er vielen geen gewonden. De stad Groningen werd vanochtend nog getroffen door een wolkbreuk. Foto FBF Wateroverlast spooronderdoorgang Mr Treublaan bij het Amstelstation in Asd-Oost. ------------------------------------------------ Niet voor publicatie Bronvermelding verlicht: fbf.nl en fotograaf Teksten bij foto copyright BlikopNieuws.nl Let op! Gevolgen bij plaatsing van FBF foto's en teksten zijn op eigen aansprakelijkheid. De Bruinlaan 26 1427 AH Amstelhoek Mail: fotografie@fbf.nl, info@blikopnieuws.nl Contact : Frank van den Berg 06-53339633 Erwin Hermanns: 0615042208. Bij gebruik hanteren wij NVF tarief FBF.NL Fotografie