Veiliggevoelkoffer

De Travel-SafetyBox SANYO DIGITAL CAMERA

Een jaar geleden werd de ‘SafetyBox’ geïntroduceerd, een thuis op een centraal punt op te hangen kastje met sproeischuimblusser, blusdeken, verbandtrommel, brandwondenwijzer, instructieboekje en een noodlichtje.

De SafetyBox komt nu met een kleinere broer voor op reis, de ‘Travel-SafetyBox’, vanaf 69 euro. Dit sterke, compacte koffertje voor in auto of boot is uitgerust met een poederblusser, blusdeken en reddingsdeken.

In de uitgebreidere versie, de Travel-SafetyBox Pro, zit een aantal EHBO-producten en een noodtoilet voor de kleine boodschap.

Het idee erachter is dat het niet alleen geruststellend maar ook efficiënt is om bij noodgevallen alle veiligheidsmiddelen op één plaats te vinden.

Als de Travel-SafetyBox geopend wordt, staat duidelijk aangegeven hoe met de hulpmiddelen moet worden omgegaan. De koffer heeft nog extra plek voor medicijnen, een zaklamp of een compacte rook- of koolmonoxidemelder.

Ruud van Marion

Meer info en te koop bij: www.generalsafetyshop.nl Testfilmpje: nrc.nl/economie

    • Ruud van Marion