tv film

tv film Unknown Pleasures (Jia Zhang-Ke, 2003) Ned.2, 00.15-02.10u. Desolaat beeld van de generatie die opgroeide in het China van na de Culturele Revolutie. Twee werkeloze tieners hangen maar wat rond en dromen van het kapitalisme en westerse invloeden. Films van Zhang-Ke zijn in China zelf niet te zien.
tv film Unknown Pleasures (Jia Zhang-Ke, 2003) Ned.2, 00.15-02.10u. Desolaat beeld van de generatie die opgroeide in het China van na de Culturele Revolutie. Twee werkeloze tieners hangen maar wat rond en dromen van het kapitalisme en westerse invloeden. Films van Zhang-Ke zijn in China zelf niet te zien.

Unknown Pleasures(Jia Zhang-Ke, 2003)Ned.2, 00.15-02.10u.

Desolaat beeld van de generatie die opgroeide in het China van na de Culturele Revolutie. Twee werkeloze tieners hangen maar wat rond en dromen van het kapitalisme en westerse invloeden. Films van Zhang-Ke zijn in China zelf niet te zien.