tv film

tv film The Siege (Edward Zwick, 1998) RTL4, 20.30-22.35u. Bruce Willis geeft leiding aan de staat van beleg in Manhattan nadat bij islamitische zelfmoordactie honderden Amerikanen zijn gedood. Film draait om animositeit tussen FBI (Denzel Washington), CIA (Annette Bening) en leger (Willis). Werd in 1998 beschreven als ‘iets te ongeloofwaardig’.
tv film The Siege (Edward Zwick, 1998) RTL4, 20.30-22.35u. Bruce Willis geeft leiding aan de staat van beleg in Manhattan nadat bij islamitische zelfmoordactie honderden Amerikanen zijn gedood. Film draait om animositeit tussen FBI (Denzel Washington), CIA (Annette Bening) en leger (Willis). Werd in 1998 beschreven als ‘iets te ongeloofwaardig’.

The Siege (Edward Zwick, 1998)RTL4, 20.30-22.35u.

Bruce Willis geeft leiding aan de staat van beleg in Manhattan nadat bij islamitische zelfmoordactie honderden Amerikanen zijn gedood. Film draait om animositeit tussen FBI (Denzel Washington), CIA (Annette Bening) en leger (Willis). Werd in 1998 beschreven als ‘iets te ongeloofwaardig’.