The Great Flying Circus uit Korea

The Great Flying Circus uit Korea Amsterdam Vliegen wil iedereen wel, maar de acrobaten in de show The Great Flying Circus uit Noord-Korea kunnen het werkelijk. Het is voor het eerst dat het Nationaal Circus van Pyongyang zichzelf presenteert in Europa, met een eigen programma. Met de achter- en voorwaartse salto’s in de lucht, de pirouettes en de horizontale sprongen vanaf de trapeze biedt dit circus een staaltje variété op eenzame hoogte. Er is het toppunt van touwtjespringen: negen springers met drie tegen elkaar indraaiende touwen. Theater Carré, Amsterdam. T/m 31 aug. Inl.: www.stardustcircus.nl WFA32:REPETITIE NATIONAAL CIRCUS NOORD-KOREA:AMSTERDAM;01AUG2008- Voor het eerst in de geschiedenis van het noordkoreaanse circus treedt een complete artiestengroep buiten de grenzen van dit zeer ge‹soleerde land. Het is de openingsvoorstelling van een grote Europese tournee, waarmee Noord-Korea wil tonen waarom het nu al jaren aan de internationale circustop staat. Dit geldt met name voor de spectaculaire luchtnummers die hun gelijke in de wereld niet kennen. Foto: Repetitie in Carre. WFA/wc/str. Karel Brouwer WFA
The Great Flying Circus uit Korea Amsterdam Vliegen wil iedereen wel, maar de acrobaten in de show The Great Flying Circus uit Noord-Korea kunnen het werkelijk. Het is voor het eerst dat het Nationaal Circus van Pyongyang zichzelf presenteert in Europa, met een eigen programma. Met de achter- en voorwaartse salto’s in de lucht, de pirouettes en de horizontale sprongen vanaf de trapeze biedt dit circus een staaltje variété op eenzame hoogte. Er is het toppunt van touwtjespringen: negen springers met drie tegen elkaar indraaiende touwen. Theater Carré, Amsterdam. T/m 31 aug. Inl.: www.stardustcircus.nl WFA32:REPETITIE NATIONAAL CIRCUS NOORD-KOREA:AMSTERDAM;01AUG2008- Voor het eerst in de geschiedenis van het noordkoreaanse circus treedt een complete artiestengroep buiten de grenzen van dit zeer ge‹soleerde land. Het is de openingsvoorstelling van een grote Europese tournee, waarmee Noord-Korea wil tonen waarom het nu al jaren aan de internationale circustop staat. Dit geldt met name voor de spectaculaire luchtnummers die hun gelijke in de wereld niet kennen. Foto: Repetitie in Carre. WFA/wc/str. Karel Brouwer WFA WFA

Amsterdam

Vliegen wil iedereen wel, maar de acrobaten in de show The Great Flying Circus uit Noord-Korea kunnen het werkelijk. Het is voor het eerst dat het Nationaal Circus van Pyongyang zichzelf presenteert in Europa, met een eigen programma. Met de achter- en voorwaartse salto’s in de lucht, de pirouettes en de horizontale sprongen vanaf de trapeze biedt dit circus een staaltje variété op eenzame hoogte. Er is het toppunt van touwtjespringen: negen springers met drie tegen elkaar indraaiende touwen.

Theater Carré, Amsterdam. T/m 31 aug. Inl.: www.stardustcircus.nl